Farming Sims karaktärsdesign i Disney-stil hjälper den att sticka ut

Korallö, den nya farming and dating sim från Stairway Games, är det senaste exemplet på ett spel där det räcker att jaga en söt kille för att dra mig igenom något jag annars inte är intresserad av. Jag har ägnat mycket av min lektid åt att hugga ner träd och försöka göra en riktig gård av min utsedda mark. Men jag vill inte fälla träd, jag vill helt enkelt klättra upp för invånarna på Coral Island som om de vore träd.

Korallö börjar som de flesta stardew dalen-Gillar: Din egen karaktär anländer till det titulära tropiska paradiset, bara för att upptäcka att gården de måste odla där är i förfall. Det visar sig att större delen av Coral Island är i förfall och ett rovoljabolag har slagit upp läger för att beröva den från delar och betrakta det som en förlorad sak. Men det bor fortfarande många människor här och av någon anledning beror deras försörjning på ditt arbete för att få ön tillbaka i en hållbar form.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *