Kendalls 818 tequila skakar

“Självklart inget tillsatt socker.” Den frasen, tryckt på kartongen med Kylie Jenners nya märke av konserverad vodkaläsk, Sprinter, överraskade mig. Självklart inget tillsatt socker? Först och främst, Mrs Jenner, anta inte att du vet vad jag tänker. Att bli tilltalad som om jag vore ett barn gör mig arg; Jag jobbade hårt för dessa pannlinjer och mörka ringar! Visst, jag kanske har en bländande ungdomlig glöd trots dem, men det betyder inte att jag förtjänar att bli utskälld för en slutsats jag inte ens kommit fram till. Jag tog upp det här fallet med åtta vodkaläsk på burk för två sekunder sedan, och jag får redan en lekfull smäll på handleden? Om det inte var mitt jobb att testa de här sakerna hade lådan hamnat i hyllan igen.

Okej, det är en lögn. Jag har längtat efter att få tag på några Sprinters ända sedan Jenner tillkännagav märket tidigare denna månad. Om det är något jag alltid har beundrat med Kardashian-Jenner oligarkerna så är det deras goda öga för varumärken. Om produkterna de tillverkar är bra är det…några Jag är naturligtvis orolig (titta på artikeln du läser!), men jag är mycket mer fascinerad av hur dessa saker kommer att marknadsföras. Ta till exempel Kim Kardashians underkläder och shapewear-märke SKIMS: Jag bär inte shapewear, men om jag gjorde det skulle jag vara benägen att köpa dem från kvinnan som gjorde en fräck, vanvördig reklam om några av hennes behåar som hade synligt utskjutande bröstvårtor. .

Jag älskar de texturerade glasburkarna från Kourtney Kardashians vitamin- och kosttillskottslinje. Jag älskar det faktum att Khloé Kardashian var tvungen att införliva sin jeanslinje (det är definitivt Nej en penningtvättsfront) i en annons han gjorde för migräntabletter. Jag avgudar den hemska etiketten på Kendall Jenners lika hemska tequila, helt enkelt för att designen är så minnesvärd. Huruvida Kardashians och Jenners kan betraktas som “konstnärer” i traditionell mening är föremål för intensiv debatt, men de är verkligen skulptörer av sin egen relevans. Berömmelse är en konstform, precis som måleri, musik eller, ja, jag antar till och med skrift. Jag måste försiktigt smeka min spegelbild i en spegel för att bearbeta det, men jag ska göra det senare.

Sprinter är ett annat fantastiskt fall av varumärket Kardashian-Jenner; Inte ens frasen “uppenbarligen inget tillsatt socker” kunde avskräcka mig länge. Men den här gången kombineras de vibbar som skapas av Sprinters underbara förpackningsdesign med cocktailens smak, formuleringen och, ärligt talat, hur burken känns bara genom att hålla den. Till skillnad från 818 Tequila, som författaren Olivia Harrison, i en artikel för The Daily Beast’s Obsessed, en gång korrekt noterat är för söt, är Sprinter mycket balanserad och lätt att dricka. Flytta dig över, Kendall, för din lillasysters alkohol kan kväva dig i hälarna.

Det bästa med Sprinter har inget med smaken eller utseendet på drycken att göra. Snarare var lagets mest geniala drag att lansera den här drinken snabbt och brett, för att säkerställa att den var lättillgänglig för alla som ville prova den när den officiellt kom ut på marknaden den 21 mars. (Detsamma kan inte sägas om en viss popdrink.) stjärnan, vars läckra spritsar nyligen anlände till New York, ungefär nio månader efter deras första release!) Några tryck på den officiella webbplatsens butikssökare pekade mig snabbt i riktning mot en spritbutik sju tunnelbanestationer bort; De visste inte att jag skulle krypa genom krossat glas för att ta en klunk av Sprinter.

I en butik är det lätt att se att den största skillnaden mellan Sprinter och andra konserverade cocktails inte är dess ingredienser (som inkluderar riktig fruktjuice, premiumvodka, mousserande vatten och uppenbarligen inget tillsatt socker) utan dess design. Förpackningen är elegant och färgstark, samtidigt som den är beundransvärt enkel. En uppsättning pastelltoner i varje kan matcha tonen i dess motsvarande fruktiga smak. Dessa toner kompletteras med fet, mörkare text i samma färgfamilj för att göra drinken lätt att identifiera, även över hela rummet. Den här skiten lyser i princip i mörkret! “Jag” i “Sprinter” är prickat med ett stjärnfall, vilket ger burken en distinkt symbol som skiljer den från andra på marknaden.

Återigen, detta är ett fantastiskt varumärke. Jag skulle hellre dricka detta än någon variant av White Claw, som jag anser vara odjurets märke. Det är så min hjärna fungerar! Jag säger inte att det är hälsosamt eller väl mätt, bara att jag är en estet som värdesätter visuella egenskaper lika mycket som byggkvalitet.

Ett paket med åtta Sprinter-burkar.

Ett åttapack Sprinters är inte billigt.

Coleman Spilde/The Daily Beast

På tal om Big Claw, som fortfarande behåller sitt sataniska grepp om tjugo-somethings runt om i världen, låt oss jämföra de två märkena på en grundläggande nivå innan vi går in i smaken. Ditt genomsnittliga 8-pack White Claws, oavsett om det är vodkaläsk eller vanliga seltzers (som här är en blixt, är i princip samma sak), kommer att kosta dig mellan $15 och $20, beroende på var du bor. Sprintern har ungefär samma pris, men åttapaketet jag köpte kostade mig cirka 25 dollar före skatt. Det är inte direkt billigt, men smaken räknas inte, och du kommer att se 16 gånger sexigare ut med en Sprinter än att hålla i en vit klo. Både White Claw och Sprinters vodkaläsk har 100 kalorier var och 4,5 volymprocent alkohol, så du kan lika gärna välja den som får andra människor att må dåligt över sig själva medan du mystiskt dricker i hörnet av en fest, vilket får dem att säga: “Vem är den där Riktigt snygg tjej/kille/Weimaraner?

Smakmässigt slår Sprinter även Claws. Varumärkets första våg av smaker inkluderar svarta körsbär, lime, persika och grapefrukt, ganska standardartiklar i den konserverade cocktailvärlden. Jag provade persikan först och gick omedelbart tillbaka i tiden och min ryggrad bröts mot en betongvägg och kom ihåg den mörka tidsåldern som jag tillbringade med att konsumera Bud Lite Peach-A-Ritas vid 20 års ålder. Aromprofilen är nästan identisk, men som förväntat är smaken av Sprinter mycket mer subtil än maltspritslammet som tog några år av mitt liv. Drycken är persikoaktig, men inte enträget. Det är svårt att göra en anständigt smakrik drink av stenfrukter, så att dricka den utan munkavle är redan en poäng till Jenners fördel.

Nästa var lime och grapefrukt. Lime är en av de bästa i gänget, precis tillräckligt syrlig för att undvika att bli kladdig. Lime är, ursäkta min ordlek, en lågt hängande frukt när det kommer till drycker – det är en av de lättaste smakerna att få tag på. Men till skillnad från en White Claw kan du i Sprintern faktiskt smaka på den riktiga limejuicen. Min bästa smakjämförelse för detta märke skulle vara med Spindrift mousserande vatten, som också är gjorda med riktig juice och uppenbarligen inget tillsatt socker. Men jag gillade inte grapefrukten Sprinter så mycket. Grapefrukt är en av mina favoriträtter; Jag älskar saker som är så syrliga och sura att de är straffande, så jag är väldigt kritisk. Men förhållandet mellan juice, vodka och vatten är något dåligt, vilket gör att det smakar enkelt och glömt.

Slutligen är det den svarta körsbärssprintern, som jag precis knäppte i morse vid 11:00 efter att ha insett att jag hade glömt att prova den igår kväll. Oroa dig inte: Jag tog en liten klunk och slängde resten i mitt kylskåp! Svarta körsbär är White Claws huvudsmak, och Jenners varumärke blåste bara upp dem ur vattnet. Den här är syrlig, lite söt och har en utsökt, obestridlig körsbärssmak som inte fastnar i halsen som en konstgjord körsbärssmak, som jag är ganska säker på är samma ingrediens som de använder i hostmedicin. Jämfört med den berömda och älskade White Claw-versionen, som jag tycker är kemiskt intetsägande och kemisk, är Sprinter den obestridliga vinnaren.

Men lika mycket som jag tycker om Sprinter blir jag fortfarande ännu mer förälskad i dess förpackning. En textrad på baksidan av burken säger åt konsumenterna att “springa till de goda tiderna”, vilket verkar… dålig känsla av att dricka en burk alkohol, till och med en dryck med låg alkoholhalt! Men jag kan förbise det på grund av blurben precis nedanför. “Säg hej till Sprinter: en djärv, saftig blandning av äkta fruktjuice, premiumvodka och mousserande vatten”, står det på burken. (Kylie Jenner behöver inte följa AP-stilens konventioner, så hon och Sprinter-teamet använde inte “A” efter kolon.) “Det är din följeslagare att ha kul. Din burk för varje plan. Din nya huvudsakliga squeeze.”

Coleman med Sprinterburkar

Coleman med sina Sprinterburkar.

Coleman Spilde/The Daily Beast

Jag kanske är ett lätt mål, och kanske är familjen Kardashian-Jenner hemskt bra på att hålla klorna i min mjälte, men det tycker jag är helt charmigt. Det är djärvt och vågat! Plötsligt är “uppenbarligen inget tillsatt socker” lite mer meningsfullt. Det är ett skämtsamt skämt, inte en hård reprimand. Sprinter är fånig och oseriös; Det måste vara som ett Kylie Jenner-passionsprojekt. Han vet åtminstone exakt vad folk vill ha från den amerikanska kungafamiljen: med på skämtet. Att göra en välsmakande drink är trevligt, men att göra det med lite självmedvetenhet kommer att skjuta dig in i stratosfären, och Jenner har gjort sin stjärnskottsdrink med på resan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *