Semesteridéer för Taylor Swift (och hennes fans) från en 10-årig Swiftie

Min 10-åriga dotter Vivi tänker på Taylor Swift lika ofta som jag tänker på familjesemesteridéer, vilket är mycket. Under ett skollov nyligen arbetade vi tillsammans på ett projekt som slog samman våra två intressen och kom fram till den här listan över platser som Taylor Swift skulle vilja åka på semester. Taylor har jobbat så hårt på sistone att hon förtjänar en rolig paus. Här är vår lista över semestermål som vi tror att du skulle älska.

DEN BÄSTA RESAN NÅGONSIN: 7 familjesemester som alla verkligen kommer att njuta av

1. Verona, Italien

Varför Taylor Swift borde åka hit, enligt min 10-årige son: “Jag spelade låten “Love Story” till min mamma och hon sa, “Åh, namnet Julia är från Shakespeare”, och sedan berättade hon för mig om den ganska märkliga handlingen om Romeo och Julia. Den pjäsen utspelar sig i Verona. “Jag har inte varit där, men jag har varit på andra platser i Italien och jag tycker att det är jättebra där på grund av den goda maten och de gamla byggnaderna och städerna.”

RESEINSPO: 10 bästa platserna att gå med barn i år, inklusive Taylor Swift Education Center i Nashville

Min uppfattning: Verona ligger bara en timme från Venedig och lutar åt Romeo och Julias berömmelse, med populära turistattraktioner som Julias hus (och balkong), Romeos hus och kärleksbrunnen. Verona har också musikaler med djupa kopplingar, med en årlig operafestival och vackra musikställen i hela staden.

2. Ål

Varför Taylor Swift borde gå hit enligt min 10-årige son: “Jag har aldrig varit i Karibien eftersom det är ganska långt från där jag bor, men jag har sett många bilder och det ser bra ut, och min mamma säger att vattnet är varmt, så jag slår vad om att Taylor skulle vilja vara här . . Dessutom verkar det som en avkopplande plats och en inspiration för musik.”

KARIBISKA DRÖM: Vill du ha en tropisk strandsemester? Dessa 10 Caribbean Beach Resorts är idealiska för familjer

Min uppfattning: Anguilla är tillräckligt avskilt för att kännas som en dold pärla och har en drömmande blandning av underbara men inte pråliga lyxresorter, fin sand med pudersocker och varmt blått vatten. Vivi har inte helt rätt i att hon aldrig har varit där, för jag gick där när jag var gravid i sjätte månaden och fick reda på att man är kunglig att vara gravid i Anguilla, baserat på hur otroligt trevlig hon är. människor med mig. .

Fler semesteridéer:

3. Machu Picchu, Peru

Varför Taylor Swift borde åka hit, enligt min 10-årige son: “Machu Picchu är verkligen inspirerande och jag vet att Taylor alltid letar efter inspiration. Dessutom finns det hundar och lamor där, och Taylor gillar djur, speciellt katter. Jag vet dock inte hur du känner för läskiga bussresor. Kanske kunde han göra en av de där flerdagarsvandringarna, som han föreställde sig när han skrev “Folklore”, och bara hoppa över bussdelen.”

SEMESTERLÄSNINGAR: 33 böcker som Harry Potter för att bli sugen på din nästa semester

Min uppfattning: Vivi skämtar inte om den där bussresan. Vi har några höjdkänsliga personer i vår familj och alla klarade det, men det var mycket ögonstängningar och djupa andetag för att hantera den branta och slingrande vägen. Det finns dock några otroliga vandringsturer till Machu Picchu, inklusive Evolution Treks, som erbjuder turer endast för kvinnor ledda av guider och bärare (viktigt eftersom nästan alla Machu Picchu-bärare är män).

4. Alacati, Turkiet

Varför Taylor Swift borde åka hit, enligt min 10-årige son: “Jag har aldrig varit här, men när jag frågade min mamma om en idé om en plats med mycket musik, tänkte hon på en stad som heter Alacati i Turkiet. Eftersom Taylor gillar musik så mycket (uppenbarligen), skulle det här vara ett bra ställe.”

LÄGG TILL EN SEMESTER TILL DIN SEMESTER: Hur man använder flygbolags uppehållsprogram för att lägga till semester till din semester

Min uppfattning: När jag besökte Alacati förra hösten blev jag förälskad i nattlivet, som i huvudsak är en härva av gågator kantad av restauranger med uteservering och musik överallt. Det finns livemusik, inspelad musik, folk som dansar och den här spännande turkiska blandningen av människor i blygsamma traditionella klänningar och andra människor i små paljettsaker, så vad Taylor än är på humör att bära kommer att fungera här.

Kusin: Det finns också många väldigt söta katter i Alacati. Innan jag åkte till Turkiet hade jag sett dokumentären Kedi om katter i Istanbul, så varje gång jag såg en katt i Istanbul och andra platser i Turkiet kände jag mig lite bländad. Det finns också en trevlig kultur av delad kattvård (jag gick förbi många barn och äldre som fyllde mat- och vattenskålar gömda mot byggnader på trottoaren).

5. Tokyo, Japan

Varför Taylor Swift borde åka hit, enligt min 10-årige son: “Min vän åkte till Tokyo och sa att det fanns bra butiker där och god mat också. Taylor har god smak på kläder, så hon gillar nog att shoppa, och dessutom, vem gillar inte att äta? Vivi tillade att hennes vän tror att Taylor särskilt skulle gilla “gigantiska köpcentra och kattkaféer.”

Min uppfattning: Tokyo känns som många städer i en, och en av de saker jag älskar med det är hur staden i lika hög grad omfattar hyperurbana skyskrapadistrikt och småstadsliknande stadsdelar. En annan sak jag älskar med staden är att många av dess trevligaste hotell ligger på de övre våningarna i höghus, vilket innebär att rummen och sviterna erbjuder några av de bästa utsikterna över staden i världen. Och som Vivis vän kan intyga är bara maten och shoppingen värt resan.

Vart ska Taylor Swift åka på semester? dök ursprungligen upp på FamilyVacationist.com.

Mer från FamilyVacationist:

De åsikter och åsikter som uttrycks i denna kolumn är författarens och återspeglar inte nödvändigtvis USA TODAY. FamilyVacationist.com och TourScoop.com ägs och drivs av Vacationist Media LLC. Med hjälp av FamilyVacationists metod för reserekommendationer granskar och väljer vi familjesemesteridéer, familjesemesterplatser, all-inclusive familjeresorter och klassiska familjesemester för alla åldrar. TourScoop täcker gruppresor och researrangörer, recensioner av researrangörer, recensioner av resvägar och rekommendationer för reseutrustning.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *